Reactie plaatsen

Reacties

Gert van Ham, Bodegraven
2 maanden geleden

“Als alleenstaande dacht ik dat mijn vakanties alleen maar beperkt waren tot Nederland. Ik werd getipt over een Spaanse vakantie met begeleiding van HolaSol. Dat was voor mij een regelrechte uitkomst. Ik hoefde mij nergens zorgen over te maken, Ben en Leendert regelde echt alles voor mij. De vlucht van Rotterdam naar Malaga was zeer goed te doen. Ik had met mijn boeking assistentie aangevraagd tot aan de gate. Bij aankomst op de luchthaven van Malaga ontving ik van HolaSol meteen al een Whatsapp op mijn mobiel, hoe ik de uitgang van de luchthaven kon vinden. Dat was heel duidelijk en gaf meteen heel veel rust. HolaSol stond al op mij te wachten en mijn vakantie kon beginnen. Nu kijk ik terug op een geweldige zorgeloze vakantie. Volgend jaar ga ik zeker weer! ”

Anna van Doorn
2 maanden geleden

“Mijn dochter had een vlucht geboekt voor mij. HolaSol had voor mij een geweldig B&B geadviseerd. Dat was echt een goede keuze. Bij aankomst op de luchthaven stond Leendert al op mij te wachten. Het was op de luchthaven van Malaga geen doolhof (dat was mijn grootste angst) en door de goede begeleiding wist ik meteen waar ik hem zou treffen. Ik heb 5 dagen genoten van het zalige weer, de mooie omgeving en de geweldige restaurantjes. Het waren maar 5 dagen, maar het voelde als een volle week vakantie. Dankzij HolaSol durf ik nu de stap weer te zetten om meer te gaan te reizen.”

Victor de Vries
2 maanden geleden

“Dankzij HolaSol hebben wij een fantastische vakantie gehad in Fuengirola. De uitstapjes waren uitstekend georganiseerd en Leendert en Ben gaven steeds zeer deskundig advies. Gezien onze leeftijd had ik niet verwacht dat wij nog zo'n mooie vakantie zouden kunnen maken. Maar dankzij HolaSol hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Absoluut een aanrader! Je behoudt alle vrijheid, maar krijgt net dat stukje begeleiding wat je nodig hebt.”

Thea Hoogstraten, Harmelen
2 maanden geleden

“Voor mensen die niet zo vaak reizen is HolaSol een fantastische oplossing. Ik heb alleen mijn mobiele telefoon, maar kan op een computer nagenoeg niets. QR codes, online inchecken etcetera is één groot vraagteken voor mij. Sterker, op Schiphol schiet ik al meteen in de stress. Gelukkig hebben mijn kinderen mij weggebracht naar Schiphol. Zij brachten mij tot de douane-check. Ik kon gemakkelijk mijn gate vinden op de informatieschermen. Na de vlucht kreeg ik de totale assistentie van HolaSol. Ik heb 5 geweldige vakantiedagen gehad. Heerlijk ontspannende ik kunnen genieten van de prachtige steden die wij bezocht hebben. Ik hoefde zelf ook geen goede en gezellige restaurantjes op te zoeken. Dat had HolaSol voor mij allemaal al geregeld. Ik kan HolaSol iedereen aanraden”